Välsignelsen är gömd i att Gud går med!

Uusin blogikirjoitus - Nyaste blogginlägg

Mobiilikäyttäjäkin tykkää uusista nettisivuista

8.6.2016
| Aune-Inkeri Björkström

Tervetuloa uusille nettisivuille! Onnea erityisesti sinulle, joka luet näitä älypuhelimella. Nyt skaalaus toimii, eikö totta?

Rohkea äiti – Vauva on ihminen

29.4.2016
| Anna-Riitta Sulander

Seuraan muutamaa blogia, joista yksi on Irene Naakan pitämä Mutsie-blogi. Blogin kirjoittaja on yhden lapsen äiti ja hän kertoo blogissaan vauva-arjesta kahdeksan kuukauden ikäisen tyttären kanssa.

Rohkea äiti - Sama levy soi ja soi

21.4.2016
| Anna-Riitta Sulander

Meidän kaikki päivämme ovat suhteellisen samanlaisia riippumatta siitä onko arki vai pyhä. Ajoittain jopa yksitoikkoisen samanlaisia. Herätään, ollaan valveilla, puetaan, nukutaan, riisutaan, leikitään, syödään, vaihdetaan vaippaa, tehdään kotitöitä. Samat vaiheet seuraavat toisiaan suurin piirtein samassa järjestyksessä aina uudestaan ja uudestaan. Sama levy soi ja soi.

Vapaaehtoisena - Päiväkerhossa, paluumatkalla menneisyyteen

4.4.2016
| Tuula Kailajärvi

Seurakunta olemme me - vai joku muu kuin minä? Jos vastaan me, silloin olen vastuullinen toimimaan yhteisen seurakunnan parhaaksi omilla lahjoillani.
Raamatunkohta "Sallikaa lasten tulla minun tyköni" puhuttelee minua. Pyhäkoululaulut ja lasten virret ovat rakkaita, niitä automatkoila tapailen. "Jeesus sanoi: Sallikaa lasten luoksein kiiruhtaa. Ja Hän siunasi sitten heitä näin, näin ja näin."

Comments: %d Read entire story

Rohkea äiti - Pettääkö ruokahuolto?

4.4.2016
| Anna-Riitta Sulander

Vauva-arjen keskellä sellainen yksinkertainen asia kuin ruuanlaittaminen on tuottanut viime aikoina suurta tuskaa. Tai jos ei nyt sentään ihan tuskaa, niin ainakin suurta päänvaivaa.

Psalmer

29.3.2016
| Kristina Klingenberg

Inför stilla veckan bjöd Mellersta Österbottens kammarorkester på en fin konsert på palmsöndagen med Jan Söderblom som dirigent och Jukka Perko som saxofonsolist. På programmet stod bland annat Psalmer för saxofon och orkester från Kaanaanmaa-skivan. I palmsöndagens programblad fanns texten som Jukka Perko skrev i samband med skivutgivningen och jag måste läsa två gånger: "Jag förstod inte då, att man inte behöver eller kan lära sig all musik genom övning, och att jag redan från barnsben hört och tagit till mig den vackraste av musik, nämligen psalmer."

Rohkea äiti

22.3.2016
| Anna-Riitta Sulander

Maailma on blogeja pullollaan, mutta ehkä mukaan mahtuu vielä tämä yksi. Olen 26-vuotias Jeesukseen uskova nuori nainen, yhden miehen vaimo ja yhden lapsen äiti. Menimme mieheni kanssa naimisiin kesällä 2014, ja äidiksi tulin viime vuoden marraskuussa, kun tyttäremme syntyi tähän maailmaan. Koulutukseltani olen matkailumaantieteilijä (FM).

Vapaaehtoisena - Erilaisina

17.3.2016
| Minna Varila

Seurakunnassamme oli tällä viikolla työelämään tutustumisviikolla kahdeksasluokkalainen Taru Virkkala. Olemme koko viikon keskustelleet ihmisten erilaisuudesta ja siitä, kuinka omilla valinnoillaan voimme tukea toisten elämää... tai murjoa sitä. Päätin haastatella Tarua hänen omasta elämästään ja ajatuksistaan.

Historialliset urut - Normann-urkujen nimikkopillikampanja

25.2.2016
| Ritva Göös

Kokkolassa on aikoinaan tehty mielenkiintoisia ratkaisuja kun on huomattu, että kirkkoon tarvitaan urut. 1600-luvun lopulla porvarit päättivät hankkia urut ja lahjoittivat varat urkuja varten.

Comments: %d Read entire story

Viestinnän vinkkeli - Mitä se toimittaa?

9.2.2016
| Aune-Inkeri Björkström

- Tulemme mielellämme tutustumaan toimituksiin, sanoi pappi toimittajille.
Puolen sekunnin ajan löi päässäni tyhjää. Presiis saman voisi toimittaja sanoa papille!