Mikaelsalen & församlingscentret

Mikaelsalen & församlingscentret, Karleby

Församlingscentret ligger mittemot Gamlakarleby stadskyrka, mellan Gustaf Adolfsgatan, Torggatan och Västra kyrkogatan.

Kommer man in via huvudingången på Västra Kyrkogatan 17 är pastorskansliet till höger bredvid lekområdet.

Församlingscentret (Karleby)

Pastorskansliet

•  Ingång från Västra Kyrkogatan och till höger.  På första våningen från infodisken till höger.

Gamlakarleby församlingscenter/Mikaelsalen

• Ingång till Mikaelsalen från Västra kyrkogatan och till vänster.
  • Mikaelsalen är en församlingssal som också är vigd till kyrksal med ca 130 platser. I Mikaelsalen ordnas familjegudstjänster, möten, försäljningar, minnesstunder, dop och mycket annat. Bokningar via pastorskanliet, tfn 06 8296 881 vard. kl 9-15.
  • Serveringssalen inrymmer drygt 60 personer.
  • Dagklubbsutrymmen, Almahytten (ca 12 pers) och Brasrummet i övre våningen.
  • Fållan är ett ungdomsutrymme i källaren.

Mikaelsalen

Nedre och Övre salen

• Nedre salen (130 bordsplatser) är belägen på församlingscentrets första våning. Ingång till Nedre salen via huvudingången på gårdssidan och till höger.
  • Övre salen (200 bordsplatser) är belägen på församlingscentrets andra våning,o vanför Nedre salen.

Lähetyssoppi

• Lähetyssoppi mittemot Gamlakarleby stadskyrka är en trivsam festlokal för mindre tillställningar (30 bordsplatser)

Mera information
Vaktmästaren / köket, tfn 050 3147 539