Imagine Christmas konsert

Publicerad: 29.11.2017

- För oss handlar Imagine Christmas om att åter-vända till julens ursprung, till enkelheten, till underverket, till gåvan säger Maria och Tomas Höglund och Mikael Svarvar.

- På samma sätt har vi med musiken försökt skala av det som distraherar. Vi vill gå bortom ytlighet, glitter och show för att ge dem som lyssnar och oss själva en möjlighet att reflektera, vila och begrunda. I musiken får enkelheten och nyanseringarna tala. Budskapet tåls att berättas om och om igen.
De gästar i Gamlakarleby stadskyrka söndagkväll den 10 december.

- Vi har igen detta år glädjen att få ha med oss några av våra favoritmusiker, som vi har jobbat tillsammans med under många år och i många olika sammanhang. På bas har vi Stefan ”Kilju” Lindblom och på trummor Tuukka Aitoaho.

Imagine Christmas i Gamlakarleby stadskyrka söndag 10.12. 2017 kl 19.00.
Programmen kostar
20 e/10 e

Maria och Tomas Höglund och Mikael Svarvar har glädjen att ackompanjeras av några av sina favoritmusiker i konserten som arrangeras i Gamlakarleby stadskyrka.