Missionär Joel Norrvik besöker missionskretsarnas och Silverlänkens gemensamma våravslutning

Publicerad: 16.05.2018

Karleby svenska församlings avtalsmissionär Joel Norrvik verkar i Sibirien. Han besöker gruppernas våravslutning.Onsdagen den 30 maj är det dags för missionskretsarnas och Silverlänkens gemensamma våravslutning på Kalvholmens lägergård.

Vi får besök av församlingens avtalsmissionär Joel Norrvik, som genom missionsorganisationen Såningsmannen verkar i Sibirien. Andakt hålls av diakonipraktikant Matilda Enlund, som också framför några sånger tillsammans med Annette Ståhl. Övriga medverkande är Jan Nygård, Kristina Klingenberg och Åsa Tylli.

Den som vill kan ta med en liten vinst till lotteriet, som ordnas till förmån för församlingens missionsarbete. Samlingen inleds med lunch kl. 12 och avslutas med kaffeservering ca 14.30. För detta uppbärs en avgift på 10 euro.

Den som behöver skjuts kan kontakta Åsa Tylli, tfn 050 3147 311, senast måndag 28 maj.

Våravslutning för missionskretsarna och Silverlänken
på Kalvholmen onsdagen den 30 maj 2018 kl 12.