Lunchmusik med Sven-Olof Ray i Gamlakarleby stadskyrka

Publicerad: 07.08.2018

Det blir musik av Sulo Salonen, Enrico Bossi och Louis Vierne när Sven-Olof Ray spelar i lunchmusiken i Gamlakarleby stadskyrka onsdagen den 8 augusti 2018 kl 13.

Ray är utbildad kantor, musiklärare och har verkat som rektor i Svenska Konservatoriet i Jakobstad. Som pensionär har har återupptagit orgelspelandet och ger konserter både hemma och utomlands.
Han fungerar även ibland som kantorsvikarie i Karleby svenska församling och andra församlingar i nejden.

Karlebynejdens Orgelvänners lunchkonsertserie fortsätter till slutet av augusti. 15 augusti spelar Lochteåkantorn János Gyülvészi. Sedan musicerar trion Saana Laitinen, Joanna Hanhikoski och Matti Pohjoisaho. Martti Laitinen spelar i den sista lunchmusiken 29 augusti.

Lunchmusik i Gamlakarleby stadskyrka
ons 8.8.2018 kl 13.