Årets Kyrkhelg inleds med debatt om sanningen

Publicerad: 06.09.2018

Stefan GustavssonInför Sanningen är temat för årets Kyrkhelg i mitten av september.
Den inleds med en debatt på fredagen kl 16 i stadsbiblioteket där Stefan Gustavsson och Henrik Othman debatterar under May Wikströms moderatorskap. Debattens tema är Sant för dig, men inte för mig! Är allting relativt - också sanningen? Kvällen fortsätter sedan med kvällsmöte och ungdomsmässa.

Under lördag är det dags för de uppskattade seminarierna. Inalles 14 seminarier finns på paletten.
Höjdpunkten på Kyrkhelgen är festkvällen då Gamlakarleby stadskyrka brukar fyllas med folk från när och fjärran. I år är det Stefan Gustavsson som står för talet och Tomas Sandell blir intervjuad. Också Kungens Ungar medverkar med sång.

Henrik OthmanPå söndag avrundas dagarna med bibelstudium med Vesa Ollilainen och festmässa där Leif Nummela predikar.

- Också i år väntar vi mycket folk från både när och fjärran, säger kyrkoherde Per Stenberg.

Kyrkhelg 14–16.9.2018
i Gamlakarleby stadskyrka och