Missionsförsäljning och musikcafé på lördagen

Publicerad: 10.10.2018

Lördagen den 13 oktober lönar det sig att komma till Annasalen i Kyrkbackens församlingshem. Då är det dags för höstens missionsförsäljning.

Mellan kl. 13 och 15 kan man njuta av kaffe med dopp till levande musik av bl.a. Hannes Uunila och Sonja Smedjebacka.
Kl. 13.30 delar Camilla Skrifvars-Koskinen från Finska Missionssällskapet tankar kring missionsarbetet.

Bakverk, skördeprodukter, hantverk, handarbeten och lotter säljs jämsides till förmån för de missionärer och missionsprojekt som Karleby svenska församling stöder.

Under missionsförsäljningen kan man bekanta sig med och stöda missionsarbetet i svenska församlingen. Bilder: Åsa TylliOm någon vill bidra med lotterivinster eller varor till försäljning så tas sådana tacksamt emot fr.o.m kl. 11.

Den som inte har möjlighet att själv hämta sitt bidrag till Kyrkbacken kan i förväg kontakta Åsa Tylli på tfn 050 3147 311, så ordnas det på något sätt.