Babykyrka inkommande söndag

Publicerad: 10.01.2019

Nästa söndag firas dopets söndag. De som har barn som döpts under året inbjuds speciellt till en gudstjänst i Anderssalen. Den nydöpta, föräldrarna och andra släktingar och vänner, faddrarna och övriga församlingsbor är varmt välkomna.

I babykyrkan medverkar Per Stenberg och Johan Sten. Elin Cancelo (t. Häggblom), hemma från Karleby men bosatt i London, medverkar med sång och musik tillsammans med sin man Frederico Cancelo.

Efteråt blir det kyrkkaffe och saft med bulle för 3 euro per person.

Till babykyrkan får man komma för att påminnas om dopets glädje och välsignelse och för att uppleva en stund av helighet Speciellt familjer med en nydöpt baby inbjuds inkommande söndag till babykyrkan i Anderssalen. Foto: Kyrkans bildbank/Sanna Krookoch lugn tillsammans. Gudstjänsten tar ca en halv timme.

Babykyrkan söndag 13.1 kl. 11
i Anderssalen,