Peter Kankkonen öppnar Silverlänken

Publicerad: 24.09.2019

Kankkonen är känd för att ha talets gåva och sina tal kryddar han med humor. Bild: Tarja JakobsénHöstens Silverlänken-samlingar startar torsdagen den 26 september klockan 12 i Kyrkbackens församlingshem.
Samlingen börjar med lunch, som från i höst kommer att kosta 10 euro. Programmet startar klockan 13 och samlingen avslutas cirka 14.30.

Höstens första gäst är den pensionerade kyrkoherden Peter Kankkonen, som kommer att kåsera om att vara präst förr och nu. Kankkonen kommer också att hålla den avslutande andakten. Musiken och psalmsången leds av kantor Martti Laitinen. Samlingen är öppen för alla som har möjlighet att delta.

Siv och Göran Löfqvist samt Anders Kankkonen hälsar gamla och nya deltagare välkomna.

Silverlänken
to 26.9. kl 12