Evangelisten Ilkaa Puhakka vill tala till människans innersta

Publicerad: 02.10.2019

Evangelisten och bibelläraren Ilkka Puhakka undervisar vid två olika tillfällen i Karleby inkommande lördag.

Puhakka har besökt fängelser i Ryssland under tjugo års tid. Nuförtiden samarbetar han bl.a. med den israeliska organisationen Sarigim (på svenska gren) King’s Kids Jerusalem. Han arbetar som stödperson och bibellärare. I arbetet möter han både judiska och arabiska ungdomar och gör fredsarbete bland dem.

Från 2012 har Puhakka arbetat inom den internationella organisationen Mission Europe och i det arbetet samarbetar han med alla kyrkosamfund.Ett av hans favoritteman har varit Jesu olika liknelser. Puhakka öppnar dörrar till världen under Jesu tid. Liknelserna är överraskande nog på många sätt aktuella ännu i dag.

Ilkka Puhakka vill tala till människans innersta. Bild: Ari KoivulahtiPå lördag eftermiddag kl. 14 undervisar han i Övre salen. Temat är Inte med tvång, utan...-hur nå ut till din vän med evangeliet? På kvällens Crosspoint/Evangelisationsmöte i stadskyrkan är temat för hans undervisning Hur har du det?! Puhakka undervisar på finska men tolkas till svenska under båda tillfällena.

Ilkka Puhakka
lö 5.10 kl 14 i Övre salen