Kurt Hellstrand gästar Silverlänken

Publicerad: 13.11.2019

På bilden Kurt Hellstrand. Foto: Mirjam HellstrandSilverlänken samlas torsdagen den 21.11.19 i Annasalen i Kyrkbackens församlingshem.

Rubriken för samlingen är I tro under himmelens skyar, och dagens gäst Kurt Hellstrand kommer att berätta om väckelserörelsen från Tornedalen, som är Nordens största väckelserörelse.

-Jag kommer bl.a. att berätta om hur allt började, om väckelserörelsen i dag i våra bygder och dess särdrag.

Hellstrand är präst och lärare. Han har jobbat som gymnasielärare i religion och psykologi i 30 år och som familjearbetare inom LFF i 10 år. Han är nu en aktiv pensionär med många uppdrag inom politiken och också ansvarig utgivare för nätportalen Ung tro.

Övriga medverkande är kantor Johan Sten, Anders Kankkonen samt Siv och Göran Löfqvist. Samlingen inleds med lunch, kaffe och gemenskap kl.12-13. Programdelen hålls mellan kl.13-14.30.
Silverlänken samlingarna är öppna för alla som har möjlighet att delta.

Silverlänken to 21.11,
lunch kl. 12 á 10 e.