Kom i julstämnin med skönsång på Frid, bara frid -konserten

Publicerad: 04.12.2019

Hanna Tervanen (vänster) och Sanna Läspä. Foto: KuvatiimiKonserten Frid, bara frid bjuder in dig till att stanna upp inför julens budskap mitt i brådskan.
Sirpa Läspä ja Hanna Tervanen tolkar sångerna, som de valt och som är viktiga för dem själva. För det högklassiga ackompanjemanget svarar Matleena Roiko på piano och Petri Kammonen på gitarr. Sami Harju sköter ljud-återgivningen.
- Julkonserten har varit bådas dröm och nu beslöt vi oss för att förverkliga den tillsammans - enkelt och baserat på budskapet.
- Man kan pusta ut i bänken och komma i julstämning. Kanske får man också sjunga lite själv, konstaterar Tervanen.
Konserten ordnas i samarbete med Karleby svenska församling och är delvis tvåspråkig. En kollekt uppbärs till det internationella ungdomsarbetet i Karleby finska församling.

Frid, bara frid - julkonsert tisdag 10.12.2019 kl 19
i Karleby sockenkyrka. Fritt inträde.