Paret Klingenberg gästar Silverlänken

Publicerad: 12.02.2020

Februari månads samling för Silverlänken blir den 20 februari i Kyrkbackens församlingshem.

Dagens gäster är Kristina och Bo-Göran Klingenberg. Kristina är i vinter turistkantor på Rhodos och Bo-Göran hjälper till med olika uppgifter.

De berättar om turistkyrkan på ön, som är ett omtyckt resmål för finländare. Verksamhet på Rhodos har man höst och vår under den tid turistsäsongen på ön varar. Församlingens verksamhetsplats har plats för endast 35 personer, eftersom turisterna oftast stannar en kort tid och just ingen finländare bor på ön hela vintern.

Paret kommer att sjunga några sånger tillsammans. Kristina kommer också att vara kantor. Ansvargruppen med Siv och Göran Löfqvist och Anders Kankkonen hälsar alla daglediga varmt välkomna.

Silverlänken
to 20.2 i Anna-salen,