Till nyhetslistan

Jukka Sandvik gäst på Silverlänken

23.10.2020 11.08

Nästa Silverlänken samling hålls på torsdag, den 29.10, om coronaläget tillåter. Lars-Johan ”Jukka” Sandvik talar runt ämnet Sjukdom och död i en prästs arbete.  
Jukka Sandvik är pensionerad från sin kyrkoherde-tjänst i Nykarleby, där han också varit kaplan. Han har under många år varit med i Kyrkans Ungdoms verksamhet, först i blåsorkestern och senare som verksamhetsledare.

Jukka Sandvik har fått se mycket lidande, men också glädje, under sin tid som präst. 
Även Sandviks familj har mötts av motgång, när deras dotter Christa Mickelsson som 33-åring drabbades av en massiv hjärnblödning. Hon har skrivit om sina erfarenheter i boken ”Ett blodkärl som brast” där hon berättar om insjuknandet och kampen efter hjärnblödningen. 

Från församlingen deltar kantor Martti Laitinen och diakon Gunilla Aarnio. Övriga medverkande är Siv och Göran Löfqvist samt Anders Kankkonen.
Samlingen börjar med lunch kl 12.
Ingen förhandsanmälan behövs, men namn och telefonnummer tas upp vid dörren på grund av corona. 

Silverlänken följer myndigheternas rekommendationer och därför är det önsk-värt att man tar med egen ansiktsmask eller använder en mask som fås på plats. Det är också viktigt att hålla avstånd samt att upprätthålla god hand- och hosthygien.

Silverlänken to 29.10
Anderssalen, 
Kyrkbackens församlingshem
kl 12 lunch, 
kl 13-14.30 program