Till nyhetslistan

Vappen-jippo för missionen

På Valborgsmässoafton, ordnar Karleby svenska församling Vappen-jippo på Kyrkbacken.  

Ponnyn och ett barn.Församlingens tema för år 2022 är gemenskap, misson och frivilligarbete. Utgående från dessa tre temaord vill vi ordna Vappen-jippot. Vi vill inbjuda till gemenskap över åldersgränserna, bidra till missionsarbetet genom att låta alla intäkter gå till missionen, och uppmuntra församlingsmedlemmarna att bidra med gåvor och idéer. 
På programmet finns bl.a. ponnyridning, kakförsäljning, lotteri med lyckohjul, munkar, mjöd och korvgrillning. Vi kommer också att ha en hinderlöpning med käpphäst ute på gräsmattan, så ta med en käpphäst och kom och testa banan.
På parkeringsplatsen mellan församlingshemmet och sockenkyrkan ordnas bakluckeloppis. Gå igenom dina förråd där hemma och ta med grejer som du vill sälja till förmån för missionen. Prissätt med jämna priser, så blir betalningen smidig. 

Vi hoppas att många vill bidra med bakverk och lotterivinster – alla inkomster från dagen går till missionen. Närmare info om när och var kakor och lotterivinster tas emot kommer veckan innan. 
Pricka redan nu in Vappen-jippot i din kalender, så ses vi.
 
Vappen-jippo lö 30.4 kl. 13-15 
utomhus och inne vid Kyrkbackens församlingshem

2022-03-30 13:18:00.0