Små händer håller en jordglob.

Då gick Jesus fram till dem och talade till dem:
"Åt mig har getts all makt i himmelen och på jorden. Gå därför ut och gör alla folk till lärjungar, döpande dem i Faderns och Sonens och den helige Andes namn och lär dem att hålla alla de bud jag har gett er. Och jag är med er alla dagar intill tidens slut" . - Matt 28:18-20

Mission är alla församlingsbors gemensamma uppgift att i handling och ord vittna om Guds kärlek i Jesus Kristus.

Kaplan Jan Nygård är församlingens missionsansvariga teolog. Han leder arbetet för missionen tillsammans med missionssekreterare Miia Lindqvist och missionsdirektionen. Kontakta gärna Jan eller Miia om du har frågor, idéer eller kommentarer.

Till direktionen hör Johnny Vidjeskog, ordf., Marko Aarnio, Max Jakobsen, Gunilla WIklund-Andersson, Anders Nyberg , Sonja Smedjebacka, Matts-Johan Thylin. Suppleanter är Johan Kortell och Carina Nilsson.

Församlingen stöder följande missionsprojekt

• SAT- 7 Kristen satellit-TV till Arabvärlden, FMS
  • Folkmissionens bibelöversättningsarbete i Bortre Asien
  • SLEF:s församlingsarbete i Främre Asien

Lettlandsarbete

En arbetsgrupp leder Lettlandsarbetet bestående av kaplan Jan Nygård (ordf.), Peter Bäck, Carola Kankkonen,  Gustav Kortell, Maria Wiik-Kortell, Erica Nygård, Tomas Enlund och Gunilla Wiklund-Andersson.

Arbetsgruppen arbetar för:

• Kristian Davids skola i Madona. Denna är en kristen skola med elever från åk 1-9. Skolan fungerar som en kommunitet.
  • Rezekne lutherska församling i Rezekne.

Du kan stöda Lettlandsarbetet genom att betala in på kontot FI81 2011 1800 1498 83.
Skriv i medelandefältet: Karleby svenska församlings Lettlandsarbete

Vid frågor, tag kontakt: