Skriftskola

Skriftskolan i Karleby svenska församling

I skriftskolundervisningen ingår gudstjänstbesök, samlingar eftermiddagstid och kvällstid, självständiga uppgifter och en lägervistelse.

Skriftskola 2020

Anmäl dig till skriftskola 2020 här.

Vi är glada att få bjuda in dig till skriftskola 2020. Konfirmationerna kommer nästa år att bli på sommaren. Information om läger- och konfirmationsdatum i anmälningsblanketten som du kommer till via länken ovan.

Ladda ner den senaste infon som delades ut vid infotillfället 14.11.2019 i Anderssalen här.

Skriftskolan är ett led i församlingens dopundervisning, där den unga får chans att lära sig mera om den kristna tron.

Efter genomgången skriftskola väljer de flesta att låta konfirmera sig, och får i och med det rätt att självständigt delta i nattvarden, bli fadder och ställa upp i kyrkliga val.

För att gifta sig kyrkligt krävs att åtminstone den ena har gått skriftskola!

Ifall ni har frågor gällande skriftskolan är ni mer än välkomna att ta kontakt med någon av oss anställda. Ifall ni vill ha mera information om specialskrifskola, ta kontakt med vår diakon, Frida Laakso.

Lindqvist Erik

Tf. ungdomsarbetsledare