Till nyhetslistan

Gospelmusikern Pekka Simojoki besöker Crosspoint

Den kända gospelmusikern Pekka Simojoki och gitarristen Sami Asp besöker Crosspoint i Gamlakarleby stadskyrka lördagen den 22 augusti.  

Pekka Simojoki.

Den kända gospelmusikern Pekka Simojoki och gitarristen Sami Asp besöker Crosspoint i Gamlakarleby stadskyrka lördagen den 22 augusti.  Under Crosspoint kommer Simojoki förutom att sjunga också att tala över ämnet Guds fadershjärta. Tillfället är tvåspråkigt.

Simojoki är en av de mest produktiva och kända gospelmusikerna och låtskrivarna i Finland och han har uppträtt runtom i landet över 40 år. Han har skrivit en mängd älskade sånger, mässor och musikaler. Han har också grundat en mängd musikgrupper som t.ex. gospel rockbandet Exit och leder för närvarande kören EtCetera. 
Pekka Simojoki har en vana att krydda sina sångframträdanden med berörande historier och erfarenheter från sina resor. Han har en exceptionell förmåga att ta sina åhörare i beaktande. 

Simojoki är också känd för att ha startat Majatalo-kvällar, lågtröskeltillfällen som skapar gemenskap och ger deltagarna möjlighet att använda sina gåvor på olika områden. Syftet är att evangelisera modernt och avslappnat, utan att kompromissa gällande budskapet.

Sami Asp är en känd och skicklig gitarrist och sångare, som ofta uppträtt tillsammans med Simojoki under den senaste tiden. 

Höstens Crosspoint-samlingar kommer för ovanlighetens skull att oftast hållas i Gamlakarleby stadskyrkan, eftersom storleken gör att man där kan hålla tillräckliga säkerhetsavstånd till varandra.
 
Crosspoint lö 22.8 kl 19 
i Gamlakarleby 
stadskyrka

Text: Anne Silfverberg 

 

 

2020-08-12 14:00:00.0